De Nederlandse technologische industrie biedt de wereld om ons heen oplossingen voor de verduurzaming van de ndustrie, gebouwde omgeving, mobiliteit, energie productie en energie opslag.

FME heeft in opdracht van de Topsector Energie een Holland paviljoen georganiseerd op de GPEX/Gastech beurs in Barcelona. Maandag 17 september werd deze vakgerichte beurs geopend door de Spaanse koning Felipe VI.

Dinsdag 18 september vond er een netwerkreceptie plaats in het Holland paviljoen waarbij de Nederlandse Ambassadeur in Madrid, de heer Matthijs van Bonzel, de FME uitvoerig bedankte voor de organisatie. Het Holland paviljoen waarin Nederlandse innovatieve bedrijven uit de energiesector zich presenteerde, diende ook als meetingpoint voor alle overige individuele Nederlandse deelnemers op de beurs. Een Holland paviljoen biedt een uitstekende netwerkgelegenheid.

Naast de vakbeurs werden er ook aanvullende activiteiten georganiseerd zoals een technisch lezingenprogramma en netwerkactiviteiten elders in Barcelona.

Lancering 2e editie Holland Clean Energy Guide 2018-2019

Tijdens de GPEX/Gastech beurs werd tevens de nieuwe versie van de Holland Clean Energy Guide gelanceerd. In deze guide worden vele hoogwaardige Nederlandse bedrijven uit de (duurzame) energie sector voorgesteld als het beste dat Nederland te bieden heeft op dit gebied.

Interesse in deelname 2019?

In 2019 vindt de GPEX/Gastech beurs plaats van 17-19 september te Houston. Ook in 2019 heeft FME voornemens een Holland Paviljoen te organiseren. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met: Ingrid Kerklaan, FME Internationaal, ingrid.kerklaan@fme.nl