De Dutch Gas Turbine Association organiseert in 2016 wederom een Holland paviljoen op de POWER-GEN Asia. Dit evenement -beurs en congres- wordt ieder jaar in een van de Zuidoost-Aziatische landen gehouden, en is uitgegroeid tot de belangrijkste ontmoetingsplaats in de regio voor alle professionals op het gebied van energie en elektriciteitsopwekking.

De 24e editie van de POWER-GEN Asia, vindt samen met Renewable Energy World Asia en Power Gen Asia Financial Forum plaats, van 20 t/m 22 september 2016 in KINTEX Exhibition Centre Seoel, als onderdeel van de Asean Power Week. Er worden meer dan 8000 energiespecialisten uit 85 verschillende landen verwacht. Klik hier voor het bezoekersrapport over 2015. Meer informatie over het evenement vindt u op www.powergenasia.com.

Missie & Matchmaking programma

Naast de beurs heeft DGTA de intentie om in dezelfde week (van 19 t/m 22 september 2016) bijeenkomsten te organiseren tussen de deelnemende Nederlandse bedrijven en de Koreaanse energiesector en overheidsorganisaties op het gebied van energie, mits daarvoor voldoende belangstelling is.

Voor startende bedrijven op de Koreaanse/ Aziatische markt geeft de missie een prachtige kans op een snel inzicht in de energie- en elektriciteitssector en een goede marktintroductie. Bedrijven die reeds actief zijn in de regio krijgen d.m.v. de missie de gelegenheid zich verder te profileren en hun marktpositie uit te breiden.

Promotie

Traditiegetrouw worden voor de Nederlandse inzending verschillende promotionele activiteiten georganiseerd, in samenwerking met de ambassade. Op de beursvloer wordt een receptie gehouden, waarvoor de deelnemers hun relaties kunnen uitnodigen. Andere ondersteunende activiteiten worden in overleg met de deelnemers georganiseerd.

Kosten

De deelnameprijs voor leden van DGTA € 995,- per m2 voor de eigen standruimte. Voor niet-leden van DGTA is dat € 1095,-m2. Minimale stand grootte is 5m². Let op! Elke deelnemer draagt bij aan de collectieve lounge met een bedrag van € 500,-.

In de genoemde prijzen zijn alle kosten inbegrepen voor grondhuur, standbouw, basismeubilair, catering, hostesses, missie- en matchmaking en organisatie. De prijzen zijn exclusief BTW.

Kosten voor reis en verblijf, alsmede voor transport en verzekering en extra voorzieningen in de stand zijn voor rekening van de deelnemers. De voorwaarden voor deelname zijn in de bijlage toegevoegd.

Via de beursorganisatie (PennWell) nemen exposanten deel aan de Global Power-Gen Community: de online en hardcopy catalogus. Ter promotie van het eigen bedrijf. De kosten hiervoor bedragen USD 485 per exposant en zijn niet inbegrepen in de deelnameprijs.

Aanmelding

Geïnteresseerde Nederlandse bedrijven kunnen zich aanmelden met het bijgevoegde aanmeldingsformulier. Als u wilt participeren in het Nederlands paviljoen op de POWER-GEN Asia 2016 verzoeken wij u om het formulier vóór 1 maart a.s. ingevuld en ondertekend te retourneren. De volgorde van locatiekeuze in het paviljoen is afhankelijk van het tijdstip van inschrijving door de deelnemende bedrijven en de grootte van hun stand.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen met Angelique Tadros (Dutch Gas Turbine Association).