De Dutch Gas Turbine Association is voornemens in 2016 wederom een Holland paviljoen op de POWER-GEN Africa te organiseren bij voldoende aanmeldingen. Power-GEN & DistribuTECH Africa, het evenement -beurs en congres-, voor power professionals vindt plaats in Johannesburg van 19 – 21 juli 2016. Om aan de snel stijgende energiebehoeften te voorzien worden alle power industrieprofessionals uitgenodigd om kennis uit te wisselen, ervaringen te delen en te leren om de power industrie uit te breiden in te versterken in de vele Afrikaanse landen.

Om zo veel mogelijk uit dit evenement te halen zijn er een aantal nieuwe ontwikkelingen & activiteiten gepland tijdens de Power Gen Africa:

  • SSA VIP Delegation: PGAF & Distributech zal 70-80 personen van hoog niveau uit de energiewereld hosten, vanuit de gehele Sub Sahara regio. Doellanden zijn Botswana, Kenia, Mozambique, Namibië, Nigeria, Swaziland, Zambia, Zimbabwe, Rwanda, Ethiopië, Ghana, Mauritius and Uganda. Pennwell is zeer toegewijd aan dit project dat zij alle kosten dragen van deze delegatie. Profiel van de delegatie: energie ministers, power plant directeuren, directeuren van overheids- power plants, high level energie bureaucraten (besluitvormers).
  • B2B Match Making: een professioneel B2B Match Making bedrijf is ingeschakeld om in drie dagen zoveel mogelijk matchmaking meetings te organiseren tussen bezoekers, exposanten en de VIP delegatie.

  • Technical Tour: Eskom ondersteunt 2 verschillende tours, zowel voor de power generation, als voor distributie:  Tour 2 – Eskom verification test centre en waarschijnlijk Edison Power Centre (Distribution)
  • Tour 1 – Duvha Power station of Kusile Power Plant  (Power)
  • Conference Tracks: Als exposant kunt u kosteloos conferentiepassen aanvragen. Voor het conferentie programma verwijs ik u graag door naar http://www.powergenafrica.com/conference/conference-programme-at-a-glance.html De minister van Energy in Zuid Afrika is uitgenodigd en gevraagd om de conferentie te openen.
  • Visitor Campaign-Direct Marketing: PennWell is verscheidene samenwerkingen aangegaan om deze beurs onder de aandacht te brengen bij gemeenten, energiebedrijven, verenigingen, universiteiten, engineering bedrijven, investeringsgroepen en industriële gebieden.
  • EON GEN-X theatre: EON Consultancy organiseert seminars voor studenten, studenten krijgen de kans hun papers te presenteren en de conferentie wordt gepositioneerd als een industrieplatform voor toekomstige ondernemers in de Energy Generation.
  • Exhibitor Presentation Area: in de beurshal wordt een presentatieruimte ingericht. Exposanten kunnen hiervan gebruik maken om presentaties te geven.

Traditiegetrouw worden voor de Nederlandse inzending verschillende promotionele activiteiten georganiseerd, in samenwerking met de ambassade. Op de beursvloer wordt een receptie gehouden, waarvoor de deelnemers hun relaties kunnen uitnodigen. Andere ondersteunende activiteiten worden in overleg met de deelnemers georganiseerd.

Kosten

De deelnameprijs voor leden van DGTA € 895,- per m2 voor de eigen standruimte. Voor niet-leden van DGTA is dat € 995,-m2. Elke deelnemer draagt bij aan de collectieve lounge met een bedrag van € 500,-. *Let op! Voor financiële ondersteuning kunt u een missievoucher aanvragen! In de genoemde prijzen zijn alle kosten inbegrepen voor grondhuur, standbouw, basismeubilair, catering, hostesses en algehele organisatie en begeleiding voor, tijdens en na de beurs. De prijzen zijn exclusief BTW.

Kosten voor reis en verblijf, alsmede voor transport en verzekering en extra voorzieningen in de stand zijn voor rekening van de deelnemers. De voorwaarden voor deelname zijn in de bijlage toegevoegd.

*Missievoucher t.w.v. €1500,- Onder bepaalde voorwaarden kunt u gebruik maken van een missievoucher. Deze kunnen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland aangevraagd worden als ondersteuning voor een collectieve beursinzending met een waarde van maximaal € 1.500,00. Meer informatie over de missievoucher en het aanvraagformulier is te vinden op http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib

Aanmelding

Geïnteresseerde Nederlandse bedrijven kunnen zich aanmelden met het bijgevoegde aanmeldingsformulier. Als u wilt participeren in het Nederlands paviljoen op de POWER-GEN Africa 2016 verzoeken wij u om het formulier vóór 1 maart a.s. ingevuld en ondertekend te retourneren. De volgorde van locatiekeuze in het paviljoen is afhankelijk van het tijdstip van inschrijving door de deelnemende bedrijven en de grootte van hun stand.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angelique Tadros (Dutch Gas Turbine Association).