Boekte jouw bedrijf internationaal succes in 2016?
Schrijf je dan in voor de FME International Business Award 2017. Deze jaarlijkse award is bedoeld voor FME-leden die internationaal succesvol zakendoen met een bijzonder product, een vernieuwende aanpak of in bijzondere markten. Is jouw bedrijf zo onderscheidend dat het de FME International Business Award 2017 verdient? Dit jaar is er extra aandacht voor bedrijven die succesvol zakendoen in Duitsland. Lees hier meer.

De prijs
De winnaar krijgt uitgebreide media-aandacht en een waardecheque ter waarde van € 500,- voor gratis deelname aan een FME-activiteit in 2017. FME vergoedt reiskosten en overnachtingen van de drie genomineerde bedrijven tijdens de Hannover Messe.

Duitsland
Het thema van 2017 is: ‘Succesvol zakendoen in Duitsland’. Duitsland is voor de meeste bedrijven in de technologische industrie de belangrijkste exportbestemming. Vandaar dat we dit jaar voor het thema Duitsland hebben gekozen.

Heeft jouw bedrijf het afgelopen jaar succesvol ingespeeld op (regionale) kansen in ons buurland? Heb je een nieuw product in het buitenland geïntroduceerd of bijvoorbeeld een nieuwe internationale samenwerking tot stand weten te brengen? Lees verder en doe mee

FME International Business Award 2017

Thema 2017: Succesvol zakendoen in Duitsland
Bekendmaking drie genomineerden: Donderdag 16 maart, tijdens de Be Smart – Meet Germany bijeenkomst
Bekendmaking winnaar en uitreiking International Business Award 2017: Tijdens de Hannover Messe: 24 – 28 april 2017 in Hannover

Meer informatie: klik hier

Meteen online inschrijven: klik hier

Deadline inschrijving: 27 februari 2017!