De FME Energyguide biedt inzicht in Nederlandse toeleveranciers in de energiesector die internationaal actief zijn. In de gids presenteren zich toeleveranciers aan de olie, gas en powersector en de sectoren Solar, Offshore Wind, Biomassa en Smartgrids.

Het is mogelijk deel te nemen aan de guide middels een bedrijfsprofiel en/ of een advertentie. Er is een productmatrix opgenomen in de gids, die een helder overzicht biedt van de producten en diensten die elk afzonderlijk bedrijf levert aan een of meerdere van bovenstaande sectoren.
Online vindt een voorbeeld uit de publicatie van 2012 – 2013.

Verspreiding FME Energyguide
De gids is een Engelstalige uitgave waarin u zich als Nederlands bedrijf kunt profileren.

De verspreiding vindt plaats binnen het internationale netwerk van FME-CWM, waaronder alle grote EPC Contractors in de wereld en ook relevante Nederlandse ambassades wereldwijd.  Verder zal de catalogus in het Binnenland verspreid worden bij onder andere:

–       Circa 40 Buitenlandse ambassades gevestigd in Nederland waaronder die van de BRIC-landen.

–       Circa 100 vertegenwoordigers van de Nederlandse overheid zoals Ministerie van EL&I, Ministerie van BuZa-OS, Regiegroep topsector Energie en Agentschap NL

–       Clusters in de energiesector

–       Nederlandse bedrijven actief in de energiesector en organisaties

En in het Buitenland onder meer aan:

  • Vertegenwoordigers van relevante buitenlandse partners zoals agenten, distributeurs, branche verenigingen
  • Aan alle relevante contacten die tijdens handelsmissies worden bezocht (NOC’s en EPC’s in o.a. Abu Dhabi, Kuwait, Qatar en Saudi Arabië)
  • Circa 150 vertegenwoordigers van het Nederlandse postennetwerk zoals Ambassades, Consulaten, NBSO’s en NFIA’s
  • Buitenlandse overheden
  • Vakbeurzen zoals bijvoorbeeld de Powergen In Keulen, Adipec in Abu Dhabi, de Gastech in Zuid- Korea en zo voorts.

Kosten
Een profiel in de Energy Guide kost voor FME leden en leden van Dutch Energy Solutions  € 275,- ex. BTW. Niet leden betalen € 326,- ex. BTW. Ook is het mogelijk om een advertentie te plaatsen. Een voordelige mogelijkheid om uw organisatie bekendheid te geven in binnen- en buitenland.

Interesse
De FME Energy Guide is een jaarlijkse publicatie van ondernemersvereniging FME-CWM en wordt gemaakt in samenwerking met uitgeverij Industrielinqs pers en platform. Industrielinqs is uitgever van o.a. Petrochem, Utilities en iMaintain.

Voor  vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nicole de Borst, E: nicole.de.borst@fme.nl of T: 079- 35 31 390.