Handelsmissie energie Verenigde Arabische Emiraten

Loading Events
This event has passed.

FME en Dutch Energy Solutions organiseren een handelsmissie naar Abu Dhabi van 10 tot 12 december 2018. In de VAE worden momenteel nieuwe initiatieven ontwikkeld in zowel upstream als petrochemische projecten. Tijdens de missie zal ook aandacht worden besteed aan de energietransitie en de verduurzaming in de procestechnologie in de energiesector. Deze missie vormt een onderdeel van het PIB Gastechnologie.

Programma 11 december

 • ADNOC (Abu Dhabi National Oil Company) 
  Energietransitie en duurzaamheid van energieprocessen
  Nieuwe offshore gasontwikkelingen (Dalma en Hail & Ghasha)

Programma 12 december

 • Borouge
  Nieuwe petrochemische ontwikkelingen
 • ADNOC (Abu Dhabi National Oil Company) 
  Ontwikkelingen op het gebied van raffinage en gasverwerking
 • EPC
  FEED-aannemer werkt aan nieuwe ontwikkelingen

Netwerkreceptie

In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Abu Dhabi wordt tijdens de handelsmissie een netwerkreceptie georganiseerd.

Executive level

Alle bijeenkomsten vinden plaats op executive niveau en hebben als doelstelling om nieuwe relaties te leggen, alsmede bestaande relaties aan te halen, met een focus op de grote nieuwe investeringen in de olie & gas en de renewable energy sector in de VAE, zowel upstream (offshore) als downstream. Het individuele belang van elke missiedeelnemer wordt in de sessies benadrukt, op basis van de toegevoegde waarde voor de VAE.

Voorgesteld reisschema

Het collectieve programma vindt plaats in Abu Dhabi. Aansluitend aan de voorgestelde vlucht naar Abu Dhabi zal collectief vervoer van de luchthaven naar het hotel worden geregeld en zal een groepsreservering worden gemaakt in een hotel in Abu Dhabi.

Kosten

 • FME-, DES- en IRO-leden betalen € 1.245,- per persoon,  iedere tweede deelnemer betaalt € 350,-
 • Niet-leden betalen € 1.495,- per persoon, iedere tweede deelnemer per bedrijf betaalt € 500,-

  Direct aanmelden